Welcome to our online store!

Select Your Currency

My Cart

0 item - €0.00

Soft Foam Plyo Set (4pcs)

Quick Overview

Een van de grootste uitdagingen voor (nieuwe) atleten bij het uitvoeren van boxsprongen, is de zeer reële angst om zichzelf te verwonden tijdens de oefening. Gevorderde atleten zijn ook terughoudend om hun grenzen te verleggen naar hogere hoogtes om dezelfde reden. Zelfs met een geringe mate van angst zal de kans op een blessure alleen maar toenemen. De geheel vernieuwde versie van X-FITT Foam Plyometric Boxes lossen dit probleem op. Ze zijn stevig genoeg om plyometrische bewegingen uit te voeren, maar zacht genoeg dat ze je scheenbeen niet zullen verwonden als je het mist. Je kunt de hoogte van de box aanpassen, zodat atleten hun weg omhoog kunnen werken naar een voorgeschreven trainingshoogte of tot een persoonlijke max boxspring.

Ultra dichte schuimkern met zacht schuim aan alle 6 zijden, bedekt met heavy-duty vinyl. Grote klittenbandstrips aan zijden zorgen ervoor dat de dozen niet wegglijden bij het stapelen
De boxen kunnen ook worden gebruikt voor atleten die werken aan het verbeteren van de diepte van hun squat of voor atleten die een tactische ondersteuning nodig hebben om te leren waar hun perfecte bodempositie zal zijn zonder de posterior chain onnodig over te belasten.


Deze Soft Foam Plyo Boxes zijn gemaakt van stevig schuim en zorgen voor een veilige, stabiele platform dat het risico op letsel vermindert. Ze zijn stevig genoeg om plyometrische bewegingen uit te voeren, maar zacht genoeg dat ze niet je schenen blesseert als je een sprong mist. Ideaal wanneer je traint met klanten of het vertrouwen in je training te verbeteren door niet te hoeven maken over onnodige blessures. De boxen kunnen worden gestapeld bovenop elkaar door middel van sterke klittenband, zodat verschillende hoogtes kan worden gemaakt van 30 cm tot 140 cm.

Naast plyometrische trainingen worden deze soft foam plyo set tevens gebruikt voor zgn. step-ups en box squats. Een combinatie van een dubbele set wordt vaak gebruikt voor drop boxes / jerk blocks.

Set bestaat uit 4 soft foam plyo boxen van respectievelijk 15-30-60 en 145cm

Kenmerken:
 • Complete set van 4 boxen
 • Stapelen van boxen dmv sterke klittenband fixatie
 • Robuuste vaste kern van hardschuim
 • Buitenkant voorzien van duurzaam vinyl
 • Lichtgewicht, incl. handgrepen voor gemakkelijk transport
 • Duurzaam opdruk met hoogte indicatie in inches.
 • Alleen geschikt voor indoor gebruik
 • Box hoogte 15cm-30cm-60cm-145cm
 • Materiaal :PU cover+EPE inside
 • Netto gewicht 3/5/9/11kg
 • Availability: In stock

  €449.00
  OR

  More Views

  Details

  Soft Foam Plyo Set (4pcs) - bestaat uit 4 soft foam plyo boxen van respectievelijk 15-30-60 en 145cm. Ultra dichte schuimkern met zacht schuim aan alle 6 zijden, bedekt met heavy-duty vinyl. Grote klittenbandstrips aan zijden zorgen ervoor dat de dozen niet wegglijden bij het stapelen
  Call For Price No

  Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

  Write Your Own Review

  You're reviewing: Soft Foam Plyo Set (4pcs)

  How do you rate this product? *

    1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
  Price
  Value
  Quality