Welcome to our online store!

Select Your Currency

My Cart

0 item - €0.00

Disclaimer

Informatie op deze website

De informatie op deze website en die in al onze andere uitingen op het internet worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en bijgehouden. X-FITT noch haar medewerkers kunnen op enige wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden alsmede voor de gevolgen van het gebruik van deze website en de daarin opgenomen informatie.

X-FITT heeft het recht om de informatie op de website, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde zonder voorafgaande aankondiging (geheel of ten dele) te wijzigen of verwijderen.

Aan alle vermelde prijzen, modellen en acties kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten en prijs-, model- en actiewijzigingen zijn voorbehouden. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt en tot de aangegeven datum, tenzij anders vermeld. Alle vermelde specificaties zoals afmetingen, belastbaarheden, gewichten en dergelijke zijn benaderingen en kunnen afwijken.

Afbeeldingen en video's van producten kunnen afwijken van de werkelijkheid. Modelwijzigingen zijn voorbehouden. De positionering van stickers en logo's kan verschillen. De productbeschrijving is leidend voor de leveringsomvang, een afbeelding of video kan opties en accessoires tonen die niet inbegrepen zijn en enkel optioneel verkrijgbaar zijn.

Deze website kan hyperlinks naar, en informatie uit, andere websites bevatten. X-FITT is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, volledigheid of authenticiteit van de informatie van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van het gebruik van gegevens van dergelijke gekoppelde websites.

Contact

Ter voorkoming van misverstanden kunt je altijd contact met ons opnemen voor een bevestiging van informatie, gegevens en specificaties. Als je iets bent tegengekomen waarvan je denkt dat het niet klopt, kun je dit aan ons melden. Wij zullen dit dan controleren en indien nodig corrigeren.