Welcome to our online store!

Select Your Currency

My Cart

0 item - €0.00

Airbike - Assault Bike (vernieuwd!)

Quick Overview

De meest effectieve cardio training van dit moment is Hoge Intensiteit Interval Training, beter bekend als HIIT. Met een Assault Bike kun je perfect HIIT trainen! Met HIIT wissel je periodes van een lage inspanning af met periodes van hele hoge inspanning. Mede hierdoor is HIIT tot wel 50% effectiever voor je vetverbranding dan een duur training en heb je slechts een kwartiertje voor een totale training nodig! Door de hoge inspanning gaat het ververbrandingsproces door tot ca. 30 minuten na je training.

De vernieuwde en verbeterde AirBike voorzien van veel innovaties, met betrekking tot comfort, stabiliteit, duurzaamheid en algemene functie. De Assault Airbike is speciaal ontworpen voor HIIT training en daardoor populair bij crossfitters en sportscholen.

Nieuw en verbeterde versie van de Airbike
X-FITT lanceert een volledig nieuw type AirBike. We hebben de zwakke en sterke delen van andere Airbikes verbeterd.

Waarom iets zomaar kopen als je het ook allemaal kunt hebben?
Toen we de vernieuwde AirBike creëerden, hebben we aan alles gedacht. Duurzaamheid, stabiliteit, comfort, weinig onderhoud, geruisloos werken, ergonomie, functie en prijs. Een nieuwe combinatie van aandrijfsysteem heeft ons daarbij geholpen.

Nieuw gecombineerd aandrijfsysteem
Standaard AirBikes hebben een dubbele ketting of een enkelriem-aandrijvingssysteem. Fietsen met dubbele ketting zijn te luid en fietsen met enkele riem zijn erg kwetsbaar. We combineerden beide systemen samen en creëerden een nieuw gecombineerd aandrijfsysteem (riem met één ketting). Het is sterker, duurzaamer, minder onderhoud en stil.

We veranderen de minnen naar de pluspunten
Waar anderen achterop raken, proberen wij vanuit X-FITT vooruit te gaan met continue product innovatie. Concreet zijn verbeter punten:

Robuust ontwerp
We willen geen producten produceren met een levensduur van een of twee jaar. Daarom hebben we besloten om een ​​robuuste AirBike te maken. Bestand tegen de dagelijks gebruikt van Crossfit Boxen en commerciële sportscholen.

Voeten houders
Als u niet op de pedalen trapt, kunt u uw benen op de zijhouders plaatsen en gewoon armen gebruiken. Om deze reden hebben we dit onderdeel versterkt, nu kun je nog harder en intensiever trainen.

Convertor tussen pedalen en sturen
Een van de meest zwaar belaste onderdelen met een extreem (te) korte levensduur. We hebben het verbeterd met een extra laag dikwandig staal. Nu is het echt bestand tegen harde of foute behandeling.

Lagers in gestreste delen toegevoegd
Tot 3 keer sterker en duurzaam. De levensduur van de fiets wordt verzekerd door een versterkte transmissie en een groot industrieel lager. Andere Airbikes hebben gewone lagers van slechte kwaliteit. Rijden op onze Airbike is soepeler en stiller.

Bevestiging Armen
Door de toevoeging van een contra-bout is het niet meer nodig om tussentijds de verbinding tussen de voetsteunen en armgrepen opnieuw vast te zetten.

Hoofdframe
Een stabiele en solide constructie is essentieel. We hebben besloten om het nog sterker en massiever te maken. Het resultaat is een perfect stabiele machine.

Display functies:
Het LCD display van de Assault Bike bevat speciale interval programma’s die ervoor zorgen dat je een optimale HIIT training kunt uitvoeren. Naast de ratio’s 2:1 of 1:2, kun je er ook je eigen intervaltraining bepalen. Ook kun je programma’s instellen op basis van een in te stellen:
 • Tijd
 • Afstand
 • Calorieën
 • Hartslag
 • Het display geeft ook inzicht in data als wattage en RPM.
 • Availability: In stock

  €825.00
  OR

  Details

  Nieuwe en verbeterde AirBike voorzien van veel innovaties, met betrekking tot comfort, stabiliteit, duurzaamheid en algemene functie. De Assault Airbike is speciaal ontworpen voor HIIT training en daardoor populair bij crossfitters en sportscholen.
  Call For Price No

  Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

  Write Your Own Review

  You're reviewing: Airbike - Assault Bike (vernieuwd!)

  How do you rate this product? *

    1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
  Price
  Value
  Quality